2008-11-13

"Geometría y angustia"

Seguint una mica amb el fil de la decepció per les noves maneres del senyor King, ToteKing, no us perdeu què n'opina el nega de Los chikos del maiz. En una entrevista amb hhdirecto en motiu de la presentació de la seva maqueta en solitari "Geometria y angustia" (maqueta que us HEU de descarregar aquí), parla d'això i de les FARC, de Marx, de la crisi del capitalisme financer, de les bandes i productors que li agraden i ens regala una "a capella" inèdita. Us recomano també el video del "making off" de l'entrevista; amb l'altre col·lega de los chikos rondant per allà, el Toni, la diversió està assegurada. Amb AtV vam poder compartir un bolo i una borratxera amb ells, i tenim l'honor d'aparèixer en forma d'scratch a "Geometría y angustia" i, sobretot, de comptar-los en la no molt extensa llista de projectes musicals genuïns, combatius i sincers. No us perdeu aquesta crew...

"Viva las FARC y que le jodan a Ingrid Betancourt", el Nega.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt la maqueta, però tinc la sensació que aquest rap tant radical que dona tanta canya no arribarà a les orelles de tothom. Dic això perquè la teva manera d' obrir els ulls a la gent es molt mes subtil, crec que arribarà a mes gent, de fet, ser de gent que no es "del rotllo" enganxada als ritmes i versos d'AT.
nose si m'he explicat, però cerc que AT dona molta mes canya amb molta mes classe!! XDXD
nomes una opinió...
l'H!

Anònim ha dit...

Realment diu coses molt interessants quan parla. Tot i així em sobta el contrapunt d'agressivitat i prepotència infonamentada que utilitza rapejant; crec que així no es fa una propaganda real, almenys a mi, quan la cosa pren aquest discurs tan radical i destructiu em genera desconfiança.

PD @urrixic ha dit...

Ja se que fa molt temps d'aquest post, però mira hi he anat a espetegar quasi de casualitat. Però he flipat amb la vigencia de l'entrevista. a i realment heu arribat a molta gent amb el vostre rap, com pronosticava el comentari de més amunt. Sempre endevant i força!