2008-11-05

casum dena

Després del divertit debat lingüístic generat al voltant de l'expressió del títol als Post Escriptum d'aquest post, faig meu el renec després d'haver vist l'últim video de Tote King. Un altre bon escriptor que ha perdut el cap... Quina pena.

Que et vagi bé amb la teva guita. Ara, no miris enrere i rellegeixis el què rapejaves fa relativament poc, no sigui que vomitis...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues he pensat el mateix. No se, m'extranya molt aquest canvi.

Cardhuuu ha dit...

no se, a mi també m'extranya. Valtros suposo que coneixereu més coses però podria ser que fos una crítica?? rollo el Trait por trait dels SNIPER (http://es.youtube.com/watch?v=vDzDjohk1Ms&feature=related)

temassu!!!

Nani

Pau Llonch i Méndez ha dit...

No, tio, no fotis. Res a veure amb el tema dels sniper. Ja el coneixia, ja, és brutal. Per cert, si vols al·lucinar amb un directe d'aquesta penya i amb tota la gent que porta (i en com la penya puja a l'escenari a liar-la parda):
http://es.youtube.com/watch?v=IIWVqWJVmA8

Salut bonics!

Anònim ha dit...

no he mirat el link però suposo que es de "graver dans la roche", i és brutal!

per cert, soc l'Ignasi del carallibre (que l'altre dia parlavem de l'ubuntu)

apa, una abraçada!

mdr ha dit...

Tote King és un protocapitalista dels que no tenen gaire manies per trepitjar els altres un cop s'han fotut d'or. No he cregut mai que les seves lletres del principi fossin sinceres. Ho eren en la mesura que determinaven el seu lloc a l'escala social, es cagava en el capital perquè no era capaç de posseïr-ne, sense discurs ideològic, sense pensament, com un 'lumpen'.

Ara es guanya les garrofes amb el rap, es lucra amb allò que abans semblava una expressió rebel. Exemplaritza, més que ningú, el triomf de l'individualisme neoliberal, i com no, ho plasma en videoclips luxosos i passats de voltes, plens d'or, roba cara i noies mig nues.

'Casum dena' sona massa eufemístic... dient 'cagum l'hòstia' un es queda més a gust.

Salut Pau!

Anònim ha dit...

entrevista a UN TIPO QUALQUIERA:

http://es.youtube.com/watch?v=tj-PV5qULKc

molta força Pau!!

l'H!

Anònim ha dit...

entrevista a NEGA de LosChikosDelMaiz:
http://www.hhdirecto.net/noticias/ver/hhdirecto-entrevista-a-nega-los-chikos-del-maiz
comenta el videoclip del Tote.
l'H!

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla que ja estem un altre com amb la collonada dels purismes... el pavo és un maquina, te un flow del que poca penya pot presumir i a mi em flipa escoltar-lo. Que et pensaves que seria un exemple de coherencia i un referent de política de carrer? Vinga va... que ja som grandets per creure en el "rapero de azul" que amb les seves rimes ens despertarà a tots... no?
Que faràs? llençaras els seus CDs? un tipo cualquiera? música para enfermos? estas flipant...
Yow!

Anònim ha dit...

http://www.europapress.es/cultura/musica-00129/noticia-toteking-renueva-nuevo-disco-tote-ya-no-me-apetece-quejarme-20081122163019.html

Anònim ha dit...

et recomano que escoltis aquesta entrevista si vols tenir la seva versio:

http://es.youtube.com/watch?v=s5NtCxBR6YM&feature=related