2008-06-29

Nada pensado

Xtragos, juntament amb HacheKa, conformen el combo de productors i mc's de Saragossa de nom GROSSOMODO.

Librepensador és el primer disc (lliure, llicenciat sota Creative Commons) del primer d'ells en solitari i em va enganxar ara fa uns mesos nit i dia. I aquest cap de setmana l'he recuperat amb força.

Jo, per obrir boca, us deixo aquí l'últim tema del disc, "Nada pensado" (lletra aquí). No és molt representativa del treball perquè és la meś substancial, amb diferència, a nivell de discurs. Tot i això, la lleugeresa de la resta de temes i temàtiques no deixa indiferent. Està molt ben rimat. Nada pensado, a més d'estar ben rimada, és per mi dels millors temes de rap escrits en español.

Si cliqueu a la imatge us descarregareu el disc sencer.



Per cert, ens veurem el dia 10 de juliol a la Sala Clap de Mataró amb la Keny Arkana? Potser un dels concerts més bonics d'AtV, només per la quantitat de camaraderia que es presentarà a la sala. Pels que pregunteu, a la web del Festival Cruïlla de les Cultures es poden comprar entrades anticipades.

El concert d'ahir de Jack Johnson, molt gran. El taller de rap per nanos que començo dimarts a la Biblioteca del Bon Pastor, ja us comentaré si també.
Fins ara.