2008-05-27

Recomanació II

D'acoooord. Hi ha qui no vol que demori més el post del Capítol III d'"Àngel", així que és la última recomanació abans de fer-ho.

No té res a veure amb el Rap que escolto. Res a veure amb poca cosa. Poc a veure amb res. I porta 4 anyets resultant un producte extremadament comercial. Però, què cony, porto uns dies escoltant aquest paio que em va fer escoltar el Rodrigo ja farà uns mesos i m'agrada.

La cançó recomanada, després d'haver explorat a fons "A Grand don't come for free" de 2004 i l'últim "The hardest way to make an easy living", de 2006, és (ho lamento) la més coneguda:
Dry your eyes (lletra aquí) Tot i això, si teniu temps, feu una ullada també a Blinded by the light. Impactant l'accent de Birminghan, eh? Acostumades com estem a escoltar l'accent ianqui...

La lletra no és molt original. El flow, dins d'uns paràmetres molt tancats (2 versos per acord, a excepció de a la tornada i a algun lloc més) està força bé però no mata. Així que, certament, no ha estat fàcil saber què és el què m'ha enganxat d'aquest tema. Però ara ja ho sé.

Ja direu què us sembla.

Ah, i no patiu per la Tona. O sí, no sé. La Tona em cau bé, en realitat. O no, no ho sé.