2008-05-25

Morir pel poble és viure per sempre

Avui pensava penjar una nova peça musical recuperada de fa un temps. Hagués estat una immensa imbecilitat fer-ho; la força fariana ha confirmat el què l'exèrcit colombià (el qual ens resistiem a creure) ja havia avançat: Manuel Marulanda Vélez, Comandant i cofundador de les FARC, ha mort.

Demà ningú desfilarà per la plaça Sant Roc, ni la plaça Sant Jaume, ni per cap de les places dels ajuntaments del nostre petit país merdós. Cap minut de silenci. Cap llacet. Ben mirat, la lectura que ha fet avui al migdia de l'existència de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia-Exèrcit del poble l'informatiu d'A3 ha estat prou aclaridora de la visió que volen que tinguem dels companys bolivarians: "...Han pasado de ser un movimiento comunista a una narcoguerrilla terrorista."

Jo, personalment, surto a donar una volta i m'arribo a l'Ajuntament ara mateix. S'ha de pensar en l'exemple perquè tingui efectes exemplificadors, encara que sigui sota la pluja i en un diumenge de merda com aquest. Algú s'hi apunta?

Aquest és el missatge dels camarades després de la mort de Marulanda: