2008-10-23

Sabadell en crisi (o sort que com a mínim no tenim turistes...)


Els companys d'Endavant de Sabadell estan demostrant al meu entendre una gran visió política i una ferma voluntat de capitalitzar des d'un punt de vista progressista, que no protagònic, la crítica situació laboral que s'està vivint a moltes empreses de la nostra ciutat.

Aquest nou espai (cliqueu la fotografia), així com la voluntat de ser presents a tots els llocs on el conflicte entre treballadors i patronal s'està aguditzant els darrers dies, en són una petita mostra. No us perdeu, a tall d'exemple, l'entrevista a David Harvey, que vam poder escoltar fa uns dies a l'Ateneu Candela de Terrassa juntament amb un membre del seminari d'economia crítica Taifa. A més, un dels companys d'Endavant col·laborarà en breu en la confecció d'un nou espai radiofònic a www.radiotrama.net on quinzenalment ens farem ressò de la situació a totes aquestes empreses , debatrem i anunciarem totes les respostes organitzades des del sindicalisme combatiu i responsable a les quals ens (us) podrem afegir.

Demà, més somnis desperts. Per cert, disfruteu dels programes de RT on i quan vulgueu amb el nou sistema de podcasting.

I una cosa més, em plau mostrar-vos el reportatge sobre el turisme a Barcelona, "BCN, Thematic park", del company Marc Almodóvar. Amb At Versaris vam ser convidats a col·laborar-hi amb un tema, que sentireu al final del treball. I el capità del Teatro Mágico (el nostre espai de gestació musical), el Bel, dj d'at versaris, hi ha posat música juntament amb els Xerramequ Tiquis Miquis. Molt interessant la feina i molt contents amb el resultat. Aquí us el deixo:


1 comentari:

Cris Moreno ha dit...

Eii!! Molt bo... M'ha encantat el reportatge i el tema ;)