2009-03-17

Ja ho tenim més a prop...

Abans de res, des de la distància del meu decidit (semi)aïllament per currar en el disc, una abraçada a l'Enric Duran i una trallada repulsiva plena de bilis als gossos responsables de la seva detenció.

Avui hem entrat a mesclar els temes d'At Versaris a l'estudi del Dive Dibosso. Excel·lent sintonia i immillorables perspectives. Encara queden coses per enregistrar a l'estudi del Marquitus i també al del Dive (algunes veus, un parell de temes amb els Ass Trio, col·laboracions instrumentals de violí, guitarra i saxo...) però el gruix de curro d'escriptura i producció (entren força instrumentals meves i del Bel) va agafant color. En realitat, i sobre el paper, només ens queden tres setmanetes per acabar amb les mescles i tenim (i tinc) moltíssiimes coses a fer encara si volem que estigui el treball al carrer al maig. Tinc dubtes raonables que tots els bolos del maig, especialment els primers, ja els poguem fer amb el disc al carrer i per tal d'enfocar-los realment com una presentació en tota regla, però no serà per la manca de dedicació... El resultat de tot plegat, a part d'una escurada de butxaques generalitzada, esperem que sigui que passeu una bona escoltant la merda nova.

En qualsevol cas, i per trencar amb aquesta incomunicació temporal, aquí teniu un detallet. És l'audio de l'enregistrament casolà amb videocàmera del concert amb Ass Trio al Teatre Grec. La versió d'Un dia de cel crec que, malgrat la sonoritat anorèxica, val la pena. Ens anem escoltant i llegint. Pel què fa a l'edició del Somnis Desperts, la setmana vinent reprendrem la versió 2.0 amb la col·laboració de l'Oriol Farrés i ben aviat també comptarem amb l'Ivan Miró de la Ciutat Invisible.

Petons, amics! I aquí ho teniu: